Beste Meneer/Mevrouw,
“GNT Group” presenteert haar plicht aan u!
 
Ons bedrijf is sinds 2007 actief op de Belgische markt en andere de EU-landen. In een tijdspanne van 14 jaar zijn we erin geslaagd om meer dan 300 projecten met verschillende complexiteit te realiseren. Vandaag de dag werken er meer dan 80 hooggekwalificeerde specialisten in ons bedrijf. We maken gebruik van de modernste technieken om tijd en materiaal te besparen.
De GNT Group heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, projectmanagement, bouw, infrastructuur voor alle soorten bouwprojecten alsook de heropbouw en restauratie van enkele historische monumenten. Van een algemene planning tot en met de voltooiing van een bouwwerk, bundelen onze experts, waaronder planners, architecten, ingenieurs, ontwerpers,… hun inspanningen om de correcte beslissingen te nemen met betrekking tot de bouw, het ontwerpen van civiele voorzieningen, signaalsystemen, telecommunicatie en elektriciteit. Gekoppeld aan een verdere ontwikkeling van de infrastructuur voor de bouwplaatsen in de particuliere sector, grote commerciële projecten van verschillende omvang en complexiteit, evenals onroerend goed met een sociaal karakter.
Daarnaast is een van de belangrijkste doelstellingen van onze onderneming, een gezamenlijke realisatie van grootschalige projecten in de bouw/opbouw van vastgoed met het oog op de groei van een projectportefeuille van GNT Group in België. Een succes voor onze klant is een succes voor onze onderneming en voor elk van onze medewerkers.